עבודה סוציאלית

הקבלה לחטיבה בסמסטר א' בלבד.

מטרת החטיבה הינה להרחיב ולהעמיק את הידע של התלמידים במדיניות חברתית, מבנה שירותי רווחה ובעיות חברתיות שונות בישראל.

התכנית מקנה ידע אודות טבען של בעיות חברתיות שונות ומקדמת את מעורבותם החברתית של התלמידים באמצעות התנסות במתן עזרה, בתחומי בעיה נבחרים (קשישים, נכויות התפתחותיות, בריאות נפש,  הגירה).

תכנית זו מוצעת לתלמידים בפקולטה למדעי-החברה והיא מחייבת השתתפות בקורסים בהיקף של 16 ש"ס לפחות.

תלמידים בפקולטה למדעי-החברה רשאים לבחור בחטיבה בעבודה סוציאלית כחלק מתכנית הלימודים החד-חוגית שלהם.

תלמיד חטיבה חייב להשלים בשנת לימודיו הראשונה בחטיבה שני מבואות במדעי החברה וההתנהגות.

תלמידים בתכנית החטיבה חייבים לעקוב אחר הודעות על שינויים בקורסים ועל שינויים במועדי הבחינות והגשת עבודות המתפרסמות על לוחות המודעות ובאתר האינטרנט של בית הספר.

לא יישלחו הודעות אישיות על שינויים בקורסים במועדי הבחינות ובמועדי הגשת העבודות

שנה א' – סה"כ 10 ש"ס

שנה א'  שעות
קורסי חובה