שמי ישראל הינמן. נרשמתי ללימודים בחוג למדינות ציבורית לאחר שחיפשתי פלטפורמה לימודית לתואר שני שתעשיר אותי בידע, בכלים מקצועיים ובסביבה של סטודנטים שנמצאים בשלבי עשייה מתקדמים בחייהם המקצועיים, כך שאוכל ללמוד במסגרת תכנית הלימודים המובנת לצד למידה משמעותית מהניסיון של חברי לספסל הלימודים.
אני רוצה לספר על חווית הלמידה שלי בשני אספקטים.
א.מבחינת התכנים והרלוונטיות שלהם לעבודתי, כבר במהלך הלימודים בתפקידי כמנהל פרויקטים עירוניים, קידמתי פרויקטים עירוניים במסגרת עבודות הפרקטיקה של חלק מהקורסים, כך שהצלחנו להוביל מהלך משמעותי הן בתהליך הלמידה והחיבור שלו לעולם המעשה והן עבור העיר בני ברק (מבין הפרויקטים שקידמנו היו חקר נושא אורח חיים בריא והשפעותיו על מעגל העוני, פיתוח כלכלי וקידום עסקים במיקוד על פלטפורמות דיגיטליות, ועוד...) שיטות הלימוד והקורסים היו עם מרצים מהשורה הראשונה כאשר התהליך כלל למידה הדדית ועבודה עצמית, לפיתוח עולם הידע כאבן יסוד לפיתוח הארגוני באופן מקצועי.
במרחק של כמה שנים מאז שסיימתי את הלימודים אני עדיין משתמש בכלים שרכשתי בלימודים בקורסים העוסקים בקידום מדיניות, בניית תקציב, פיתוח פרויקטים על פי מתודות סדורות ועוד.
ב. מהפן החברתי - שבטי, נפגשנו השבטים השונים בחברה הישראלית על גווניה, הרגשתי (כחרדי) שבמסגרת הלימודים באוניברסיטה בכלל ובחוג למדיניות ציבורית בפרט, היה מקום לכל אחד בכיתה להביא את עצמו להיות שותף פעיל בכל תחומי החברה והלמידה, נחשפתי לעמדות השונות ולמדנו יחד במסגרת החוג להתמודד עם האתגרים והדעות השונות במקביל ללמידה המקצועית ולצד מענים רבים שהאוניברסיטה הציעה כמענים ייחודיים לחברה החרדית. בשולי הדברים ברצוני להודות לצוות החוג על ההשקעה הרבה, הליווי וההכוונה בכל שלב, החל בתהליך הרישום, וביתר שאת בתהליך הלמידה והקורסים ועד לסיום הלימודים, אציין כי תפקידי היה בזמן הלימודים - מנהל פרויקטים עירוניים וכיום, ס. מנהל אגף אסטרטגיה בעיריית בני ברק.
אין לי ספק שעצם היותי בעל תואר שני בתחום הרלוונטי כל כך לתפקיד, וממוסד מכובד כאוניברסיטת תל אביב, היה משמעותי בהחלטת הוועדה לקבל אותי לתפקידי הנוכחי.