תיאור הקורסים

• סמינרים
קורסי חובה

1051.4079.01 פרקטיקום במשאבי אנוש וייעוץ ארגוני
במסגרת הפרקטיקום נבחן את ההיבטים המעשיים של ניהול משאבי אנוש וייעוץ ארגוני, נפתח ידע רלבנטי לעיסוקים אלה, ונעבוד על פיתוח הכישורים הנדרשים. התלמידים יבחנו את תפקידם במקום עבודתם. התלמידים ינהלו יומן שדה מפורט המתעד את עבודתם בארגון, יקבלו הנחיה מגורמים בארגון, ויציגו ויקבלו משוב על עבודתם והנחיה במסגרת פגישות הסמינר.
​דרישות קדם: שיטות מחקר איכותניות למתקדמים, התנהגות ארגונית.
דרישות הסמינר: לפחות יום עבודה מלא אחד בשבוע בארגון (או היקף דומה של שעות על פני השבוע) בתיאום עם צרכי הארגון. השתתפות מלאה ואקטיבית בכל המפגשים, הגשת עבודה מסכמת בתיאום עם מרצה הקורס.
חומר ביבליוגרפי יחולק בכיתה בהתאם לצורך ולתחומי העיסוק הספציפיים של התלמידים.

1051.4553.01 סדנת תזה
הסדנה מיועדת להדריך את התלמידים בגיבוש נושא לתזה ובכתיבת הצעה למחקר אודות נושא זה. ההדרכה תיעשה על ידי מורי הסדנה במפגשים כיתתיים ובמפגשים אישיים. הדגש יושם על בחירת נושא מחקר ראוי וניתן לביצוע, ועל כתיבת הצעת מחקר שתכלול את הרקע התיאורטי של המחקר שייבחר ואת המתודולוגיה המוצעת על ידי התלמיד לביצועו.  הציפייה הינה שעם סיום הסדנה יוצמד כל תלמיד למנחה לתזה – על בסיס ההצעה שכתב.