חשבונאות

יורשו להגיש בקשה להתקבל לחטיבה:

• תלמידים שהתקבלו לחוג לחשבונאות כתלמידים מן המניין לתכנית הדו-חוגית בצירוף הפקולטה למדעי החברה, בהליכי הקבלה הרגילים, ואשר הגישו בקשה להפסקת לימודיהם בחוג לחשבונאות והצהירו על ויתורם להמשך לימודיהם בחוג לחשבונאות או עמדו בתנאים אחרים כפי שנקבעו ע"י ועדת הוראה.
  • תלמידי הפקולטה למדעי החברה, העומדים בתנאי הקבלה של החוג לחשבונאות ואשר הודיעו מראש על כוונתם ללמוד לימודי חטיבה בלבד. תלמידים אלה יופנו באמצעות ועדת הקבלה של הפקולטה למדעי החברה.
  • תלמידי חטיבה בחשבונאות, המבקשים להצטרף לחוג יידרשו לעבור הליכי רישום החלים על כלל המועמדים לחוג ולעמוד בדרישות הקבלה .

סדרי רישום

• כל התקנות החלות על תלמידי החוג לחשבונאות, לרבות דרישות מוקדמות ומקבילות ותקנון בחינות, חלות גם על תלמידי החטיבה בחשבונאות.
  • הרישום לקורסים במסגרת החטיבה ייערך במזכירות החוג לחשבונאות.

תכנית הלימודים

על תלמיד החטיבה להשלים מכסת לימודים בהיקף של 19 ש"ס לפחות. במסגרת מכסה זו לא ייכללו קורסים המהווים דרישות מוקדמות או מקבילות לקורסים הנדרשים, ואשר אינם חלק מתכנית-החטיבה.

שם הקורס

היקף