מתברר שאף אחד כבר לא רוצה למלצר, ויש לזה לא מעט סיבות | הארץ

כתבה מאת דני בר-און

31 מרץ 2022
מתברר שאף אחד כבר לא רוצה למלצר, ויש לזה לא מעט סיבות

"אני רואה את השינוי כשאני מתעניינת במה הסטודנטים שלי עובדים", אומרת ד"ר אפרת הרצברג־דרוקר מהחוג ללימודי עבודה באוניברסיטת תל אביב. היא עצמה עבדה עשר שנים כמלצרית, אחמ"שית ומנהלת מסעדה במשך לימודיה לתואר ראשון, שני ושלישי. היא נאחזה בעבודה עד שהיתה בחודש השישי להריונה והרופא ציווה עליה להפסיק. הסטודנטים שלה, לעומת זאת, "בטירוף על חיפוש עבודה אמיתית כבר בשנה השנייה ללימודים. בחברות היי־טק יש המון משרות לסטודנטים. הם חוששים שאם הם יחמיצו את המשרות האלה, כשיגמרו את התואר הם יהיו כבר אובר־קווליפייד".

לקריאה

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>
לראש הדף