מרכז "אלרום" לחקר מדיניות ואסטרטגית אוויר וחלל נחנך באוניברסיטת תל אביב - ערוץ 7

אוניברסיטת תל אביב וחיל האוויר מקימים מרכז משותף שירתום את עולם המחקר והידע האזרחי כדי לקדם תחומים מגוונים הנוגעים להתוויית מדיניות ואסטרטגית אוויר וחלל

01 מרץ 2023

אוניברסיטת תל אביב וחיל האוויר השיקו את המרכז לחקר מדיניות ואסטרטגית אוויר וחלל באוניברסיטת תל אביב, מרכז "אלרום".

המרכז החדש, הראשון מסוגו בישראל, ירתום את עולם המחקר והידע כדי לקדם תחומים מגוונים הנוגעים להתוויית מדיניות ואסטרטגית אוויר וחלל (Air And Space Power) במדינת ישראל.

הטקס התקיים באוניברסיטת תל אביב בראשות נשיא האוניברסיטה פרופ' אריאל פורת ובמעמד מפקד חיל האוויר אלוף עמיקם נורקין.

במהלך הטקס חתמו פרופ' פורת והאלוף נורקין על מסמך עקרונות משותף שמדגיש כי "בכך נוצרה מסגרת מחקר רב תחומית לקידום הידע התיאורטי והמעשי בנושא מדיניות ואסטרטגיית אוויר וחלל, לעידוד קשרים פוריים בין התעשייה, עמותות וארגונים, גופי ממשל ומערכת הביטחון לבין האקדמיה, לפיתוח ההוראה, ולפיתוח עתודה של חוקרים בתחום חשוב זה".

להמשך קריאה באתר ערוץ 7