אודות התכנית

החוג ללימודי עבודה

התוכנית לתואר שני מתמקדת בניהול משאבי אנוש, יחסי עבודה ושינוי ארגוני

התכנית לתואר שני המתמקדת בניהול משאבי אנוש, יחסי עבודה ושינוי ארגוני, שואפת להקנות ידע תיאורטי עדכני, מקצועי ויישומי בתחומי ניהול משאבי אנוש, יחסי עבודה והשינוי הארגוני.

כמו כן שואפת התכנית להעניק למשתתפיה כלים להתמודדות עם סוגיות ניהוליות שונות בארגונים בהם הם פועלים.

התכנית מתאימה לבעלי תפקידים מגוונים בתחומי משאבי אנוש, יחסי עבודה ושינוי ארגוני , המעוניינים להרחיב את השכלתם בתחום.

סגל המורים ומרצים אורחים ממיטב המומחים מהאקדמיה ומעולם המעשה, תוך שילוב של מיטב הידע העדכני בתחומים של ניהול משאבי אנוש, יחסי עבודה ושינוי ארגוני – תיאורטי ויישומי כאחד.

התואר האקדמי המוענק לבוגרי התכנית הוא "מוסמך אוניברסיטה" בלימודי עבודה.

תכנית הלימודים כוללת 39 ש"ס והיא מורכבת מקורסי תשתית, קורסים מתקדמים, סדנאות, וסמינרים.

הלימודים מרוכזים במסלול לימודים מובנה:
(4 סמסטרים רצופים – קיץ תשע"ט, א' תש"ף, ב' תש"ף וקיץ תש"ף)*.
הלימודים מתקיימים באופן מרוכז בימי חמישי (יום לימודים מלא) ושישי,
(מלבד סמסטר קיץ תשע"ט). מתכונת הלימודים בסמסטר זה מפורטת בהמשך.

* על התלמידים להתעדכן במועדי הסמסטרים במזכירות החוג ללימודי עבודה.