אישורי לימודים

1. אישורים[1]
    בקשות לכל האישורים המפורטים בהמשך יש להגיש דרך אתר האינטרנט ב"מידע אישי לתלמיד". את הבקשות לאישורים יש להגיש שבועיים לפני המועד המבוקש.

2. רשומת לימודים רשמית (עברית/אנגלית) -
    מידע מלא על מהלך לימודיו של התלמיד לקראת התואר, כולל פירוט קורסים וציונים. ברשומה נרשם הציון האחרון בכל מרישום לקורס (גם אם הוא "נכשל").
    לא ניתן אישור על חלק מהקורסים שלמד התלמיד.
    אנו ממליצים לבדוק את הנתונים אחת לסמסטר במידע אישי.

3. רשומת לימודים סופית (עברית/אנגלית) -
    ברשומת הלימודים הסופית, לאחר הזנת זכאות לתואר, יוצגו רק הקורסים אשר שוקללו לתואר והציון הסופי בכל קורס. הקורסים העודפים יופיעו בדף נפרד תחת מסגרת קורסים עודפים (997).
    רשומת לימודים סופית הכוללת ממוצעים (לכל סמסטר ולכל שנה), תונפק במתכונת המפורטת    בסעיף 2.

4. אישור על מצב לימודים -
    פירוט יתרת חובות התלמיד לתואר. אישור זה ניתן רק לתלמידים פעילים, הנמצאים בשלב מתקדם של לימודיהם.

5. אישור זכאות לתואר (עברית/אנגלית) -
    תלמיד אשר סיים את כל חובותיו לתואר זכאי לקבל אישור זכאות לתואר. על התלמיד להגיש את הבקשה לאישור לא יאוחר מתום שנה ממועד סיום החובה האחרונה. פרטים נוספים ראה סעיף זכאות לתואר בפרק "תקנון".
    בסיום התהליך של טופס הטיולים, נשלחים לכל תלמיד לכתובת המצויה במידע האישי, 3 עותקים מקוריים של אישורי הזכאות ו-3 עותקים מקוריים של רשומת לימודים בעברית, ללא תשלום.

____________________
[1] האישורים טעונים תשלום לפי תעריף הנקבע ע"י האוניברסיטה. תלמיד שלא הסדיר שכר לימוד אינו זכאי לקבל אישור.