תלמידים מצטיינים

• מצטייני דיקאן
  • מסלול למידה בהתאמה אישית למצטיינים
מצטייני דיקאן

מדי שנה מוענקות לתלמידים בעלי הישגים מעולים, תעודות הערכה מטעם רקטור האוניברסיטה. בנוסף, מוענקות לתלמידים, בעלי הישגים גבוהים במיוחד, תעודות הערכה מטעם דקאן הפקולטה. אמות המידה לקבלת תעודות הערכה נקבעות מדי שנת לימודים.

התעודות מוענקות על הישגים בלימודים בשנת הלימודים הקודמת. לצורך קביעת הציון, משוקללים הציונים של כל הקורסים שנלמדו ויש בהם ציון מספרי (לא כולל עובר או משתתף) באותה שנה (כולל קורסים עודפים).

תעודות הערכה מטעם הדקאן מוענקות ל-3% מהתלמידים לתואר הראשון, בכל אחד מחוגי הפקולטה, בעלי ההישגים הגבוהים ביותר בשנת הלימודים הקודמת על פי אמות המידה המפורטות מטה:
ההישגים הגבוהים ביותר ב-6 קורסים או 18 ש"ס לפחות.

במכסה החוגית נכללים גם:

1. תלמידים שסיימו את לימודיהם בחוג תוך 3 שנים, זכו פעמיים באותו החוג בתעודת הערכה מטעם דקאן הפקולטה למדעי החברה, למדו פחות מ-6 קורסים בחוג בשנה שחלפה, ועומדים בקריטריון ממוצע הציונים הנדרש.
  2. תלמידים אשר סיימו את לימודיהם בחוג תוך 3 שנים, למדו בשנה שחלפה 5 קורסים בחוג ועומדים בקריטריון ממוצע הציונים הנדרש.

תעודות ההערכה מוענקות בטקסים המתקיימים במהלך סמסטר ב'.