האירועים הגדולים

כנס לרגל פרישתו של פרופ' אלברטו ספקטורובסקי לגמלאות

​כנס - העתיד כבר כאן: מחקרים עדכניים באקלים, חברה ומדיניות

04 בינואר 2022

הכנס משקף את העניין המחקרי הגובר במשבר האקלים בקרב מדעני חברה בארץ ובעולם, ומבקש לקחת חלק בקידומה של תפנית אינטלקטואלית וציבורית זו.

כנס - מלחמה ישנה בעידן חדש: חברה, מידע ופליטות במלחמת רוסיה – אוקראינה

11 באפריל 2022

מלחמת רוסיה-אוקראינה מחזירה את מראה שדות הקרב ליבשת אירופה ומעלה מחדש ראיית עולם דו-קוטבית בחסות אידיאולוגיות גדולות. המלחמה גם מנכיחה מגמות שינוי כלל חברתיות שראשיתן לפניה והשלכותיהן ימשיכו להדהד גם אחרי שוך האלימות.

הרצאה מיוחדת של נדב איל - פייק וניוז בזמן הקורונה

15 במאי 2022

על סיקור הקורונה בארץ ובעולם ועל ההתמודדות של כלי התקשורת עם תופעת הפייק-ניוז סביב סוגיות שונות הקשורות למגפה.

ביקור נשיאת הפרלמנט האירופי

25 במאי 2022

ברוכה הבאה! נשיאת הפרלמנט האירופי, רוברטה מטסולה, נחתה הישר למפגש עם סטודנטים.ות מהתכנית ללימודי האיחוד האירופי וסטודנטים.ות בינ"ל באוניברסיטת תל-אביב.

משלחת סטודנטים ב-Deutsche Journalistenschule (DJS)

יוני 2022

במסגרת המיזם, המתקיים רק בחוג לתקשורת באוניברסיטת תל אביב, סטודנטים.ות מגרמניה ומישראל נפגשו בתל אביב ובמינכן וחוו יחד את שתי הערים.

בית הספר לעבודה סוציאלית ארח בקיץ סדנת מחקר

קיץ 2022

בעקבות מחקר פורץ דרך על היעזרות של צעירים.ות ונוער בזנות שונערך ע"י פרופ' עינת פלד ד"ר גיא שילה

מפגש - א.נשים עם מוגבלות ואוניברסיטת תל אביב - השלב הבא

3 באוגוסט 2022

המפגש עסק בהרחבת האפשרויות להכללת א.נשים עם מוגבלות באוניברסיטת תל אביב - כסטודנטים.ות, כנשות ואנשי סגל אקדמי ומנהלי ובמיזמים קהילתיים מטעם האוניברסיטה.

צהרי יום חמישי

כל השנה

סמינרים וסדנאות בחוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה

כנס - השטח בוער: משבר האקלים, חברה ומדיניות

7 בנובמבר 2022

משבר האקלים משנה באופן בלתי הפיך את סביבת המחייה של הציוויליזציה האנושית. עם זאת, ההתארגנות הבינלאומית לבלימת התחממות כדור הארץ לא השיגה תוצאות משמעותיות עד כה, וספק גדול מרחף מעל התקווה לעצור את פליטות גזי החממה עד אמצע המאה ה-21

כנס - בין ירושלים לוושינגטון: פוליטיקה ישראלית ובינלאומית

20 בנובמבר 2022

כנס לכבוד פרישתו של פרופ' יוסי שיין

כנס IIASA-Israel

29 בנובמבר 2022

ארגון המחקר הבינלאומי IIASA -  שמקדם ניתוח מערכות ויישום שיטות מחקר למציאת פתרונות מדיניות לצמצום טביעת הרגל האנושית, שיפור החוסן של מערכות טבעיות וסוציואקונומיות וסיוע בהשגת יעדי פיתוח בר-קיימא - מציין השנה 50 שנה להיווסדו, ולרגל האירוע החגיגי ראשי הארגון החליטו בפעם הראשונה לקיים כנס בישראל.

פרסום ושיווק אפקטיבי בעולם משתנה

29 בנובמבר 2022

המומחים של ACCELERANT ,McCann Tech ו-META מדברים על שינויים טכנולוגים והשלכתם על פרסום ושיווק