א.נשים עם מוגבלות ואוניברסיטת תל אביב - השלב הבא

03 באוגוסט 2022, 10:00 - 13:00
אולם יגלום, בניין הסנאט
א.נשים עם מוגבלות ואוניברסיטת תל אביב  - השלב הבא

מפגש יעסוק בהרחבת האפשרויות להכללת א.נשים עם מוגבלות באוניברסיטת תל אביב - כסטודנטים.ות, כנשות ואנשי סגל אקדמי ומנהלי ובמיזמים קהילתיים מטעם האוניברסיטה.
המפגש יועבר על ידי פרופ׳ ארלין קנטר מאוניברסיטת סירקיוז, ניו יורק, מומחית בעלת שם עולמי בתחום משפט ומוגבלות בהיבטים בינלאומיים והשוואתיים. מייסדת ועומדת בראש התכנית למשפט ומדיניות בנושאי מוגבלות באוניברסיטת סירקיוז.

פרופ׳ ארלין קנטר לקחה חלק בניסוח האמנה הבינלאומית בדבר זכויות א.נשים עם מוגבלות של האו״ם (CRPD), וכן עבדה עם ממשלות וארגונים שונים להטמעת האמנה בלמעלה מתריסר מדינות. בשלושת העשורים האחרונים היא לוקחת חלק פעיל בקידום זכויות א.נשים עם מוגבלות בישראל. בשנים אלה עבדה עם מוסדות אקדמיים בישראל למען קידום הנגשת ההשכלה הגבוהה והמוסדות להשכלה גבוהה לא.נשים עם מוגבלות. כמו כן, עבדה בשיתוף עם המוסד לביטוח לאומי להקמת מרכזי תמיכה לאנשים עם מוגבלות באוניברסיטאות ומכללות.

האירוע יתנהל באנגלית ויתומלל לכתוביות בעברית.
להנגשות נוספות ניתן לפנות למייל bonehmizrahi@tauex.tau.ac.il

להרשמה