מדריכה לצעירות על רצף הזנות עמותת "עלם"

חברה/מעבדה: 
מיקום משרה: 
עמותת עלם
תיאור משרה: 

מדריכה לפרויקט "עלמה" פ"ת, תוכנית סיוע לצעירות על רצף הזנות.
זו לא עוד משרת הדרכה. 
זו הזדמנות להיות שם, דווקא בשעות שבהן השקט חושף את הרעשים הפנימיים, ולהפוך לנקודת אור שמחכה גם כשכולם ישנים.
זה לבחור לראות מה שהרוב מסיט ממנו מבט.
לבחור לשים לב להיות ברגעים הכי מורכבים ועדינים
זה לצלול לתוך עולם עם הנשים הכי חזקות שיש ולאפשר ללב שלך להתרחב 
לעבוד ב”עלמה” זה לפגוש את החיים במלואם – הכאב והשמחה, הפחד והתקווה. זה להיות שם כשדמעות זולגות, וכשהעיניים נוצצות מגאווה. זה רגעים של חיבוק דומם, של צחוק מתגלגל, של שיחות עמוקות שמתגלות דווקא באמצע הלילה. זה ללוות צעירות בדרך לשינוי, לראות אותן מתחזקות, לעשות איתן צעדים קטנים שהם ניצחונות גדולים.
זה לא פשוט. אבל יש לך גב. הכשרות מקצועיות, הדרכות קליניות, ליווי אישי וקבוצתי – כי אף אחת כאן לא לבד. זה מקום שמאפשר לך להביא את עצמך, להיות יצירתית וגמישה, להשפיע ולצמוח. וזה גם מקום שמעריך אותך – עם תנאים הוגנים ומסגרת תומכת.

דרישות משרה: 

סטודנטיות לתואר ראשון, שני ושלישי בפסיכולוגיה

סוג משרה: 
היקף משרה: 
שעות
תאריך פרסום המשרה: 
ראשון, מרץ 2, 2025
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>
לראש הדף