מזכירה/מנהלת משרד

מיקום משרה:
המכון לחקר הפסיכדליה באוניברסיטת תל אביב
דרישות משרה:

ניסיון בתפקיד דומה - חובה ניסיון בניהול יומן ותיאום פגישות מורכבות- חובה היכרות ועבודה בOFFICE- חובה אנגלית ברמה טובה מאוד - חובה יכולות ניהוליות, יכולת עבודה עצמאית, ייצוגיות, מסירות, יחסי אנוש טובים *העבודה ממוקמת באוניברסיטת תל אביב (על קו הרכבת) * משרה זו פונה לנשים וגברים כאחד

תיאור משרה:

מזכירה/מנהלת למשרד למכון חדש לחקר הפסיכדליה באוניברסיטת ת"א העבודה כוללת: תיאום פגישות וישיבות, ריכוז חומרים לישיבות, סיוע בהכנת מסמכים שונים, הזמנת ציוד ורכש, תיאום עם יחידות מטה באוניברסיטה ובבית חולים איכילוב - הרשות למו"פ, אגף כספים, משאבי אנוש. סיוע מנהל בארגון כנסים ומפגשים בתחומי פעילות המכון בארץ ובחו"ל, כולל טיפול באורחים (תשלומים לאורחים, סידורי לינה, הסעות וכו'). טיפול בנסיעות צוות המכון להשתלמויות, כנסים ופגישות שונות בחו"ל (הגשת בקשות נסיעה, טיפול בדמי רישום, כרטיסי טיסה, לינה, אשל וכו').

סוג משרה:
היקף משרה: