תכנית הלימודים מסלול עם עבודת גמר

החוג למדיניות ציבורית

תואר שני

הרישום לקורסים הינו שנתי, יש להירשם לכל הקורסים ברישום בבידינג המתקיים לקראת סמסטר א'.

• קורסי חובה
  • קורסי בחירה
  • סמינרים

קורסי חובה 24 ש"ס

לימודי חובה בסיסיים (24 ש"ס): על התלמיד ללמוד את כל הקורסים המפורטים ברשימה בהתאם לתכנית הלימודים.

שם הקורס

דרישת קדם

היקף

מבוא למדיניות ציבורית[1]

יסודות הכלכלה[2]

משפט חוקתי-מנהלי ואתיקה ציבורית[3]

כלכלה, עבודה ומדיניות[4]

יסודות הכלכלה

שיטות מחקר והערכה מדיניות ציבורית

כלכלה ציבורית[5]

כלכלה, עבודה ומדיניות

הדרכה במאגרי מידע במדיניות ציבורית[6]

ללא

[1] קורס זה חופף לקורס 10826415.

[2] קורס זה חופף לקורס 1082.6411. תלמיד יוכל להגיש בקשה לפטור המרה ע"ס קורסים חופפים מהתואר הראשון/שני (על התלמיד להשלים את השעות).

[3] תלמיד בוגר החוג למשפטים שהשיג ציון של 75 בקורס חופף לקורס "משפט חוקתי-מנהלי ואתיקה ציבורית" יוכל לקבל פטור המרה מהקורס "משפט חוקתי ואתיקה ציבורית" (על התלמיד להשלים את השעות).

[4] קורס מיקרו כלכלה לשעבר. חופף לקורס 1082.6438. תלמיד בוגר החוג לכלכלה שהשיג ציון של 75 ומעלה בכל אחד מקורסי מיקרו א'+ב' יוכל לקבל פטור המרה מקורס כלכלה, עבודה ומדיניות (על התלמיד להשלים את השעות).

[5] קורס זה חופף לקורס מס' 1082.6420.

[6] מפגש חד פעמי. אין להקצות נקודות בבידינג.