מלגות לתלמידי תואר שלישי ולתלמידי שלב א' על תנאי

בית הספר לכלכלה ע"ש איתן ברגלס

תואר שלישי

1. תנאי לקבלת מלגה הוא הקדשת זמן מלא למחקר.
    יחד עם זאת, כיוון שהוראה ומחקר אקדמי הם חלק מהכשרתו של תלמיד דוקטורט, ביה"ס מתיר העסקה בהוראה ותרגול ובמשרת עוזר/ת מחקר במחלקה. היקף ההעסקה המותר תלוי בהיקף המלגה.
  2. מצופה מכל הסטודנטים החל משנה א' להגיש בקשות לקרנות מחקר חיצוניות. מלגות אלו יממנו חלק מעלות המלגה של הסטודנט החל משנה ב'. בכל שנה סטודנטים, שלהם אין עדיין מימון באמצעות מלגה חיצונית, יתבקשו להגיש מועמדות למלגה שכזו. היקף המלגות ממקורות ביה"ס ייקבע מדי שנה ויפורסם לתלמידים. היקף המלגה מותנה בהגשת מועמדות לקרנות חיצוניות.

3. המלגות ממקורות ביה"ס תוענקנה בכפוף לנוהלי האוניברסיטה, כמפורט:
  • תלמידי שלב א' על תנאי יקבלו מלגות של תלמידי תואר שני.
  • המלגה לתלמיד שלב א' מוגבלת לשנתיים, ממועד הקבלה.
  • הענקת מלגה לתלמיד שלב א' בשנה השנייה ללימודיו, תבחן לאור התקדמותו ובכפוף להמלצת המנחה.
  • המלגה לתלמידי דוקטורט מן המניין מוגבלת ל-4 שנים ומותנת בהתקדמות התלמיד. הארכת המלגה לשנה חמישית, תאושר במקרים חריגים בלבד.