נוהל אישור הצעת מחקר

עד שנתיים מיום הקבלה ללימודים ולאחר שהוקמה וועדה מלווה מאושרת,  התלמיד יגבש עם המנחה הצעת מחקר תוך התייעצות עם כלל חברי הוועדה המלווה ויגיש את ההצעה הכתובה לוועדה. במהלך גיבוש ההצעה, ולפני פגישת הוועדה לבחינה על הצעת המחקר, ייפגש התלמיד לפחות פעם אחת באופן אישי ללא נוכחות המנחה עם כל אחד מחברי הוועדה. הפגישות צריכות להיות מתועדות ומנוהלות ע"י התלמיד – כולל תאריכים ותוכן הפגישה. חומר זה ישמש לאחר מכן בעת הגשת הצעת המחקר לאישור.

הוועדה המלווה תתכנס, ותבחן את התלמיד .לפחות שלושה מבין חברי הוועדה המלווה ישתתפו בבחינה זו.  אם יעדר חבר וועדה מהבחינה, הוא יעביר חוות דעת כתובה על הצעת המחקר.

כל הצעות המחקר יעברו שיפוט של חברי הועדה המלווה.

בתום ההליך, תחליט וועדת התכנית האם להמליץ על העברת הסטודנט/ית לשלב ב', ההמלצה טעונה אישור מוסדות הפקולטה והאוניברסיטה.

מעבר משלב א לשלב ב' מותנה בהשלמת הקורסים שהוטלו על המועמד, בהמלצת הוועדה המלווה לאישור הצעת המחקר ובאישור הוועדה היחידתית והאוניברסיטאית.