רישום וקבלה

מי שסיים את לימודיו לתואר בוגר (תואר ראשון) במוסד אקדמי מוכר ע"י המל"ג, בציון גמר "טוב" (75) לפחות רשאי להגיש מועמדות ללימודי התואר השני. בעל תואר "בוגר" בתכנית דו-חוגית רשאי להגיש מועמדות אם סיים בציון "טוב" לפחות את לימודיו בחוג אליו הוא מעוניין להתקבל לתואר שני. ממועמדים ממוסדות בהם נהוגה תכנית לימודים בחוג ראשי ובחוג משני יידרש ציון גמר "טוב" לפחות בחוג הראשי. לפרטים על תנאי הקבלה בכל אחד מחוגי הפקולטה יש לעיין בפרק החוג המתאים. במקרים מיוחדים רשאית ועדת ההוראה הפקולטטית להמליץ לפני סגן הרקטור על קבלת מועמדים שציון הגמר שלהם הוא בין 70 ל-75. מועמדים אלה, אם יתקבלו, יהיה מעמדם "תלמיד על תנאי".