מועדי הגשת עבודה סמינריונית

עבודה סמינריונית

על כל תלמיד להגיש עבודה סמינריונית עצמאית. לא ניתן בשום מקרה להגיש עבודה משותפת עם תלמיד/ים נוספ/ים.

העבודות יוגשו למרצה דרך מזכירות החוג/בית הספר בכדי לתעד את מועד ההגשה ונושא העבודה.

מועד הגשת עבודה סמינריונית נקבע ע"י החוג/המורה (ראה סעיף  "תקנות" בפרקי החוגים).

בכל מקרה המועד האחרון להגשת העבודה יהיה:
סמינרים שיינתנו בסמסטר א' – יום ב', 26 באפריל 2021, י"ד באייר תשפ"א.
סמינרים שיינתנו בסמסטר ב' וסמינרים שנתיים – יום א', 12 בספטמבר 2021, ו' בתשרי תשפ"ב.
סמינרים שיינתנו בסמסטר קיץ (בתכניות החוץ תקציביות): יום א', 28 בנובמבר 2021, כ"ד בכסלו תשפ"ב.

התלמידים ימסרו את העבודות הסמינריוניות במזכירות החוג. אין להגיש עבודות סמינריוניות ישירות למורה.

התלמידים חייבים להשאיר בידיהם עותק של העבודה הסמינריונית שמסרו.

תלמיד שלא יגיש עבודה סמינריונית במועד ידווח לו ציון "לא מילא חובות הקורס" (סימול 250).