נוהל הנחיית תזה

מסלול הלימודים עם עבודת גמר

תלמידים המבקשים להשתלב במסלול עם עבודת גמר יודיעו על כך למזכירות החוג בתום השנה הראשונה ללימודיהם.  לא ניתן לעבור למסלול עם עבודת גמר מעבר ל- 3 סמסטרים מיום תחילת הלימודים לתואר. המעבר למסלול זה מותנה בהתקשרות עם מנחה/ים, השלמת 8 ש"ס הכוללות 2 קורסי תיאוריות למתקדמים, ו-2 קורסי שיטות מחקר, בציון ממוצע 90 ומעלה  ובקבלת אישור להצעת המחקר.

הצעת מחקר לתואר שני

יש  להגיש למזכירות החוג הצעת מחקר בהיקף של כשלושה עמודים + רשימה ביבליוגרפית, מאושרת על ידי המנחה/ים, לא יאוחר מהיום הראשון של הסמסטר הרביעי ללימודים. כמו כן יש להגיש למזכירות החוג  "טופס אישור הצעת מחקר". אישור המנחה/ים הינו תנאי להגשת הצעת המחקר.

שלבי עבודת המחקר עד להגשת עבודת הגמר:

לאחר הגשת הצעת המחקר וקבלת אישור המנחה/ים תהליך ההנחייה מתחלק למספר תחנות,  כשבכל תחנה יש צורך בקבלת אישור המנחה/ים, והעברתו לדגנית במזכירות החוג.

במידה ולא יתקבל אישור המנחה/ים בעבור כל אחד מן השלבים המפורטים בהמשך, יעבור התלמיד/ה למסלול ללא עבודת גמר.

להלן לוח הזמנים עד להגשת עבודת הגמר הסופית:

יש למסור את הדרוש למנחה/ים עם העתק לדגנית במזכירות החוג – dganitw@tauex.tau.ac.il

1. עד לסוף חופשת הפסח של הסמסטר הרביעי ללימודים: הגשת מטלה על פי דרישת המנחה.
  2. עד לסוף הסמסטר הרביעי ללימודים: הגשת טיוטה מלאה של עבודת התזה.
  3. עד לסוף חופשת הקיץ של הסמסטר הרביעי ללימודים: הגשת עבודת הגמר (תזה) הכרוכה למזכירות החוג.

גרירת הלימודים לשנה שלישית כפופה בקבלת אישור המנחה/ים וועדת ההוראה הפקולטטית.
תלמידים שיגררו לימודים לשנה השלישית מחוייבים לעמוד בשלבים אלה:

1. עד לסוף הסמסטר החמישי ללימודים: הגשת טיוטה מלאה של עבודת התזה.
  2. עד לסוף הסמסטר השישי ללימודים: הגשת עבודת הגמר (תזה) הכרוכה למזכירות החוג.