עבודת גמר ושקלול ציון גמר

התכנית למדיניות החינוך
​התמחות בסוציולוגיה של החינוך

מסלול עם עבודת גמר

לתלמידים המעוניינים בעבודת הגמר, יש אפשרות לבחור מנחה מדרגת מרצה ומעלה, המלמד בלימודי התואר השני בחוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה או בחוג למדיניות ומינהל בחינוך. התלמידים יעבירו הצעה מפורטת לעבודת הגמר ויגישו אותה לאחר אישור וחתימת המנחה למזכירות תלמידים של בית הספר לחינוך. ההצעה תועבר על ידי מזכירות תלמידים לקורא מאחד החוגים. אישור ההצעה יהיה בהתאם לנוהל המקובל בתקנון לעבודת גמר בבית הספר לחינוך.

מסלול ללא עבודת גמר

כדי לסיים את הלימודים במסלול ללא עבודת גמר יהיו התלמידים חייבים לעמוד בפרוייקט גמר שיהיה מבוסס על אחד מהסמינריונים שאותם לומדים התלמידים בשנה השנייה ללימודיהם.
התלמידים יתבקשו לכתוב עבודה סמינריונית מורחבת בהתאם להחלטה של מרצה הסמינריון.

נוהלי לימודים, בחינות וציונים

ראו מידע כללי בנושא בידיעון ביה"ס לחינוך. דרישות מוקדמות לקורסים יפורטו גם בפרק תיאור הקורסים בידיעון ביה"ס לחינוך. התלמידים מתבקשים לבחון בקפידה את תוכן הקורסים והדרישות המוקדמות.

שקלול ציון הגמר

במסלול עם עבודת גמר: