תנאי קבלה

החוג למדיניות ציבורית

תואר שני

תנאי קבלה

רשאים להגיש מועמדות, בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) ממוסד אקדמי מוכר על ידי המל"ג,  עדיפות בקבלה תינתן בהתייחס לשיקולים הבאים:

• תארים בתחומים רלוונטיים  לחוג למדיניות ציבורית (מדעי החברה וההתנהגות, מנהל עסקים, כלכלה, ומשפטים)
  • בחירת החוג למדיניות ציבורית-מסלול מובילי מדיניות בעדיפות ראשונה.
  • הדיון בקבלה מתבסס על ההישגים הלימודיים והתאמת המועמדים ללימודי התואר השני על סמך ראיון אישי

הדיון במועמדים שבחרו בחוג למדיניות ציבורית בעדיפות שנייה או שלישית במסלול מובילי מדיניות ובמועמדים שנרשמו במועד ההרשמה המאוחר, ייערך רק לאחר קבלת החלטה בעדיפויותיהם הקודמות ובתנאי שיהיו מקומות פנויים.

תלמיד שהתקבל אך לא נרשם לקורסים קבלתו תבוטל ויהיה חייב לעבור שוב הליכי רישום וקבלה במועד בו יגיש מחדש את מועמדותו.

מסמכים שיש לצרף בעת ההרשמה

בעת הרישום יצרף המועמד לטפסי הרישום:
​גיליון ציונים, קורות חיים ותעודת זכאות לתואר מקור או העתק נאמן למקור מהמוסד בו למד.