חד חוגי שנה ג'- קורסי בחירה

בית הספר לכלכלה ע"ש איתן ברגלס
תואר ראשון

מכסת שעות הבחירה המחייבת היא ההפרש בין סך השעות הכולל לסך שעות החובה. אם במהלך הלימודים חל שינוי במכסת שעות החובה בתכנית הלימודים, יחול שינוי מפצה במכסת שעות הבחירה. בכל מקרה חייב התלמיד לעמוד במכסת השעות הכוללת בתכנית. בהתאם לידיעון בשנה בה החל התלמיד את לימודיו.

חובת לימוד קורס בחירה באנגלית
החל משנת הלימודים תשע"ט, חייב כל תלמיד בלימוד קורס אחד לפחות מתכנית הלימודים בשפה האנגלית. היקף הקורס יהיה 2 ש"ס לפחות. והבחינה בו תהיה באנגלית.
תלמיד חד-חוגי ילמד את הקורס במסגרת תכנית הלימודים בכלכלה.
תלמיד דו-חוגי רשאי לבחור את הקורס באחד החוגים שבמסלול לימודיו.

שנה ג' ש"ס דרישות מוקדמות[1]
קורסי בחירה 17 ציון עובר בקורסי החובה של שנה א' + דרישות ייחודיות לכל קורס - פירוט ברשימת קורסי הבחירה
סמינר  4 ציון עובר בכל קורסי החובה

[1] דרישות מוקדמות - זכאות = הגיש תרגילים ועמד בחובות הקורס
נבחן = נגש לבחינה, עבר או נכשל
ציון עובר = 60 ומעלה
חובה לעמוד בדרישה המוקדמת לפני תחילת הקורס.
[2] תלמידי ההקבץ "ביג דאטה" בניהול מנועים מרישום לקורס.
[3] הקורס שייך לתחום כלכלת ישראל.  תלמידים שהחלו ללמוד לפני תשע"ח חייבים באחד מקורסים אלה.