פרויקט משותף באנתרופולוגיה עם אוניברסיטאות מחו"ל

במסגרת תכנית הדוקטורט, החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה מציע לתלמידות/ים מצוינות/ים באנתרופולוגיה הזדמנות יוצאת דופן להשתתפות בתכנית דוקטורט בינלאומית: "שינויים/טרנספורמציות בחברות אירופאיות ומעבר".

תכנית הדוקטורט הבינלאומית הינה פרויקט משותף של מספר מחלקות לאנתרופולוגיה ואתנולוגיה באוניברסיטאות באירופה ובתל-אביב. מטרת התכנית היא לפתח ולקדם ערוצי תקשורת מקצועיים בין חוקרים/ות ותלמידות/י דוקטורט. בכל שנה מתקיימים שני מפגשים באחת מהאוניברסיטאות הלוקחות חלק בתכנית כשבמהלכן מציגים הסטודנטים את תהליך העבודה על הדוקטורט, לוקחים חלק בסדנאות מקצועיות ועוסקים בדיאלוג אקדמי עם תלמידי דוקטורט וחוקרים בתחומם. לקיחת חלק בתכנית מהווה הזדמנות יוצאת דופן להתפתחות מקצועית וליצירת קשרים עם תלמידי מחקר וחוקרים מחו"ל. ההשתתפות במפגשים ממומנת ע"י התכנית.

האוניברסיטאות המשתתפות בתכנית הן: אוניברסיטת באזל, אוניברסיטת הריוט וואט באדינבורו, אוניברסיטת גראץ, אוניברסיטת קופנהגן, אוניברסיטת לודוויג מקסימיליאן במינכן, אוניברסיטת זגרב ואוניברסיטת תל אביב.

הקבלה לתכנית טעונה אישור של ועדה משותפת לאוניברסיטאות הרלוונטיות.