תכנית הלימודים מסלול ללא עבודת גמר

החוג למדיניות ציבורית

תואר שני

הרישום לקורסים הינו שנתי, יש להירשם לכל הקורסים ברישום בבידינג המתקיים לקראת סמסטר א'.

• קורסי חובה
  • קורסי בחירה
  • סמינרים
  • מסלולי התמחות

קורסי חובה 24 ש"ס

לימודי חובה בסיסיים (24 ש"ס): על התלמיד ללמוד את כל הקורסים המפורטים ברשימה בהתאם לתכנית הלימודים.

שם הקורס היקף דרישות מוקדמות
שיטות מחקר וסטטיסטיקה למדיניות ציבורית[1] 4 ש"ס -
משפט חוקתי ואתיקה ציבורית[2] 4 ש"ס -
כלכלה ציבורית 4 ש"ס יסודות הכלכלה
מיקרו כלכלה
מיקרו כלכלה[3] 4 ש"ס יסודות הכלכלה
היבטים חברתיים של מדיניות 4 ש"ס -
מבוא למדיניות ציבורית 4 ש"ס -
הדרכה במאגרי מידע במדיניות ציבורית[4] - -
סה"כ 24 ש"ס

______________________
[1]תלמיד שהשיג ציון של 85 בקורס חופף לקורס "ש"מ וסטטיסטיקה למדיניות ציבורית" ובהיקף של לפחות 6 ש"ס יוכל לקבל פטור מהקורס  (על התלמיד להשלים את השעות). תלמידים המבקשים לקבל פטור מאחד הקורסים מתבקשים למלא "טופס בקשה להכרה בקורס" שנמצא באתר הפקולטה ובאתר החוג ולצרף לטופס גיליון ציונים מקורי + סילבוס הקורס שנלמד.
[2]תלמיד בוגר החוג למשפטים שהשיג ציון של 75 בקורס חופף לקורס "משפט חוקתי ואתיקה ציבורית" יוכל לקבל פטור מהקורס "משפט חוקתי ואתיקה ציבורית" (על התלמיד להשלים את השעות).
[3] תלמיד בוגר החוג לכלכלה שהשיג ציון של 75 ומעלה בכל אחד מקורסי מיקרו א'+ב' מקבל פטור מהקורס מיקרו כלכלה (על התלמיד להשלים את השעות).
[4]מפגש חד פעמי. אין להקצות נקודות בבידינג.