עבודת גמר

החוג למדיניות ציבורית
תואר שני

על כל תלמיד להגיש את עבודת הגמר במתכונת של חיבור מדעי. העבודה תתמקד בדרך כלל בסוגייה אמפירית של מדיניות ציבורית ותחקור באופן מקיף את היבטיה השונים, תוך שימוש בתאוריה הרלוונטית, ובשיטות המחקר המתאימות. התלמיד ידגים את יכולתו בכל שלבי התזה, כולל הגדרת הבעיה, הבנה ותיאור הרקע העיוני הנדון בספרות, פיתוח מתודולוגיה ויישומה, איסוף נתונים וניתוחם ובדיקת ההשערות. עיקר הדגש בעבודה יהיה בתרומתה לפיתרון בעיות יישומיות בתחום המדיניות הציבורית. חלק מחובות העבודה הינו הגנה על העבודה כמפורט בדף ההנחיות.
העבודה תבוצע בהנחיית מנחה. הצעת העבודה תוגש למנחה ותאושר על ידי ועדת ההוראה החוגית. דף הנחיות לכתיבת עבודת הגמר ניתן לקבל במזכירות החוג.

עבודת הגמר הכתובה תוגש עפ"י כללי האוניברסיטה המופיעים בידיעון הפקולטה למדעי-החברה.