שלבים בלימודי התואר

ביה"ס למדעי הפסיכולוגיה
תואר שלישי

לימודי התואר השלישי מתבצעים בשני שלבים

שלב א'  - קורסים בתכנית הדוקטורט, הקמת ועדה מלוה, הכנת הצעת המחקר לעבודת הדוקטורט עד לאישור ההצעה ע"י הוועדה המלווה

שלב ב'  - המשך ביצוע עבודת הדוקטורט.

על התלמיד לקרוא בעיון את המסמך המפרט את נוהל ועדה מלווה בשלב א' ובשלב ב' של לימודי הדוקטורט.

הוועדה של ביה"ס למדעי הפסיכולוגיה אחראית, על אישור הוועדה המלווה, אישור הצעת המחקר בתום שלב א', על קבלה לשלב ב' ועל הגשת עבודת המחקר לשיפוט.

הוועדה האוניברסיטאית לתלמידי מחקר בוחנת את המלצות הוועדה לתלמידי מחקר של ביה"ס ואם אין הערות עליהן מאשרת אותן. תהליך אישור עבודת הדוקטורט מנוהל ע"י הוועדה היחידתית של הפקולטה למדעי החברה.

הוועדה האוניברסיטאית לתלמידי מחקר, שולחת אישורי קבלה וסיום רשמיים בשלבים השונים ללימודי התואר ומחליטה על סמך המלצת הוועדה היחידתית להעניק או לא להעניק את התואר "דוקטור לפילוסופיה.