תכנית בפסיכולוגיה ובמדעי המחשב עם הדגש במדעי המוח

רכזי התכנית:

פרופ' גלית יובל (פסיכולוגיה) טל. 03-6405474 gality@post.tau.ac.il
פרופ' חזי ישורון (מדעי המחשב) טל. 03-6409368 hezy@post.tau.ac.il

מסלול מיוחד לתואר ראשון בפסיכולוגיה ובמדעי המחשב עם הדגש במדעי המוח למתקבלים החל משנת תשע"ד.

התכנית נועדה לקבוצה נבחרת של תלמידים המתעניינים במדעי המוח מההיבט החישובי והתנהגותי-הקוגניטיבי. מדובר באוכלוסייה שונה מהתלמידים שלומדים בתכנית הדו-חוגית בפסיכולוגיה ביולוגיה שאיננה מתעניינת בהיבט החישובי של מדעי המוח והקוגניתיה. בנוסף מדובר באוכלוסייה שונה מתלמידי תואר ראשון במדעי המחשב ופסיכולוגיה רגיל אשר איננה מתעניינת בהכרח בתחום מדעי המוח.
בוגרי תכנית זו יוכלו להמשיך בלימודי תואר שני במסגרת ביה"ס למדעי הפסיכולוגיה (כולל פסיכולוגיה קלינית), בביה"ס למדעי המחשב, בפקולטה למדעי החיים או בפקולטה לרפואה ובנוסף במסלול הישיר לדוקטורט במדעי המוח, בהתאם לתנאי הקבלה בכל אחד מהמסלולים.

לפירוט התכנית בפסיכולוגיה ובמדעי המחשב עם הדגש במדעי המוח.