תנאי קבלה לאופן הלימוד החד-חוגי

בית הספר למדעי הפסיכולוגיה

תואר ראשון

לאופן הלימוד החד-חוגי ניתן להתקבל רק בשנה ב' ללימודי התלמידים. בקשות להתקבל לאופן לימוד זה רשאים להגיש תלמידים שלמדו בשנה א' תכנית מלאה בשני החוגים, והשיגו ממוצע 90 לפחות בביה"ס למדעי הפסיכולוגיה ו-85 לפחות בחוג השני, בתום שנת הלימודים הראשונה.

חובות התלמידים באופן הלימוד החד-חוגי: 80 ש"ס בפסיכולוגיה ובכלל זה סמינר נוסף, וכן שתי חטיבות בהיקף 16 ש"ס כל אחת, בשני חוגים אחרים (ראה רשימת החטיבות ).

הקבלה לאופן הלימוד החד-חוגי טעונה אישור של הוועדה לתואר ראשון. לימודי השנה הראשונה זהים בשני אופני הלימוד. לתלמידים המתקבלים לאופן הלימוד החד-חוגי ייחשבו לימודיהם בשנה הראשונה בחוג האחר לחלק מהדרישות של אחת החטיבות (בתיאום עם יועץ הב.א.).