חובות לימודים

החוג ללימודי עבודה

תואר שלישי

1. קורסים בהיקף של 8-9 ש"ס שיש להם זיקה לתחום מחקרו של התלמיד. הקורסים יהיו מתוך תכנית ה-מ.א. של החוג ו/ או חוגים אחרים, באישור המנחה או היועץ. יש לסיים כל קורס בציון 85 לפחות ולהשלימם תוך שנה ממועד הקבלה כתלמיד מחקר שלב א'.
  2. בחינת דוקטורנטים-שלב א': כתנאי להגשת הצעת המחקר יכתבו תלמידי המחקר בחינה. הבחינה תוגש למנחים עד תום הסמסטר השני של השנה הראשונה.  מטרתה של הבחינה היא להראות שליטה בספרות, הבנה מעמיקה של התחום המחקרי הנבחר ושל נושאים קרובים אליו, ויכולת אינטגרציה וביקורת. הבחינה תתבסס על רשימות קריאה משני תחומי מחקר (עיקרי ומשני), ו 4-3 שאלות שיורכבו על ידי התלמידים ומנחיהם.
  3. סדנת דוקטורנטים. הסדנה נפגשת אחת לשבועיים ואינה כלולה במניין השעות לתואר שלישי. יש להשתתף בסדנה עם מועד הקבלה כתלמיד מחקר שלב א' ועד למועד הגשת עבודת הדוקטורט לרשויות האוניברסיטה.
  4. החוג מצפה מתלמידי הדוקטורט להקדיש את כל זמנם לעבודת המחקר, ולהשתתף בפעילות האקדמית השוטפת בחוג.
  5. התלמידים יגישו למזכירות החוג, אחת לשנה, דו"ח התקדמות חתום שיאושר ע"י המנחה. הדו"חות יועברו לוועדה הפקולטטית.