תקנות תואר שני

החוג ללימודי עבודה

תואר שני

בחינות
בקורסי תואר שני יינתן מועד בחינה אחד בלבד. מועד נוסף יינתן בגין שירות מילואים או לידה. מועד נוסף בגין סיבה אחרת יינתן רק באישור ועדת ההוראה (כפוף להמצאת אישורים מתאימים).

עבודות סמינריוניות
מועד הגשת עבודה סמינריונית נקבע ע"י מרצי הסמינר. בכל מקרה המועד המאוחר ביותר להגשת העבודה יהיה בשנת הלימודים תשע"ח:

• סמסטר א': יום א', 6.5.2018, כ"א באייר תשע"ח.
  • סמסטר ב': יום א', 16.9.2018, ז' בתשרי תשע"ט.

התלמידים ימסרו את העבודות הסמינריוניות במזכירות החוג. אין להגיש עבודות סמינריוניות ישירות למורה.
על כל תלמיד להגיש עבודת סמינריונית עצמאית. לא ניתן בשום מקרה להגיש עבודה משותפת עם תלמידים נוספים.

קורסים - הגשת עבודות סיום
קורס שבו מטלת הסיום היא עבודה (בהבדל מבחינת בית) יהיה מועד הגשתה עד חודש מתום השיעור האחרון, אלא אם ייקבע מועד מוקדם יותר ע"י מורה הקורס.

• הגשת עבודות סיום קורס בסמסטר א' תשע"ח ,19.2.2018 ,ד' אדר תשע"ח.
  • הגשת עבודות סיום קורס בסמסטר ב' תשע"ח, 16.7.2018, ד' אב תשע"ח.