תנאי קבלה

החוג ללימודי עבודה

תואר שני

רשאים להגיש מועמדות "בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) ממוסד אקדמי מוכר ע"י המל"ג" בציון 75 ומעלה. ציון זה הינו ציון הסף להגשת המועמדות ואינו מבטיח קבלה.

• מועמדים אשר סיימו את לימודי התואר הראשון יצרפו את גיליון הציונים וזכאותם לתואר. מועמדים אשר עדיין לומדים בשנת הלימודים הנוכחית לקראת סיום התואר הראשון יירשמו במועד הרגיל וימציאו עם הרשמתם גיליון ציונים מפורט המסכם לימודים של חמישה סמסטרים מלאים בציון ממוצע 75 לפחות. מועמד כזה, שקבלתו לחוג אושרה, חייב להמציא אישור זכאות לתואר לא יאוחר מיום פתיחת שנת הלימודים. מועמד שיתקבל ולא ימציא אישור הזכאות לתואר במועד, קבלתו תבוטל.
  • חיבור בהיקף אשר אינו עולה על 1000 מילים בנושא: "מחקר אותו ארצה לערוך במסגרת לימודי התואר".
  • מועמד רשאי להגיש מכתבי המלצה אקדמיים (אך לא ממקומות עבודה).
  • אישור רשמי לדירוג המועמד בקרב תלמידי השנתון אשר סיימו עמו את התואר. מועמדים אשר עדיין לומדים בשנת הלימודים הנוכחית לקראת סיום התואר הראשון יעבירו מכתב ובו דירוגם בשנתון הלומדים בשנת הלימודים האחרונה.

הדיון במועמדים שבחרו בחוג ללימודי עבודה בעדיפות שניה או שלישית, יערך רק לאחר שתתקבל החלטה בעדיפויות הראשונות שלהם ובתנאי שיהיו מקומות פנויים בחוג ללימודי עבודה.​

​מועמדים שנרשמו במועד ההרשמה המאוחר יידונו על בסיס מקום פנוי בחוג ללימודי עבודה.

תלמידים מתקבלים לשנת לימודים מסוימת בלבד ומחייבת אותם תכנית הלימודים לשנה בה התקבלו. החלטה על קבלת תלמיד ללימודי התואר השני הינה בתוקף אך ורק לגבי הסמסטר אליו מתייחסת ההחלטה.