תכנית הלימודים - מסלול ללא עבודת גמר

החוג לתקשורת ע"ש דן
תואר שני

הרישום לקורסים הינו שנתי, יש להירשם לכל הקורסים ברישום המתקיים לקראת סמסטר א'.

חובות הלימודים

תיאוריות בתקשורת ב' - השפעות והשלכות
מחקרים עכשוויים בתקשורת

קורסים מתודולוגיים
כל תלמיד חייב ללמוד את הקורסים המתודולוגיים בחוג לתקשורת. ניתן ללמוד קורסים מתודולוגיים נוספים בחוגים אחרים כפוף לאישור יועץ התכנית.

סמינרים

1. התלמידים ישתתפו בכל שנת לימוד בסמינר עפ"י רשימה המוצעת מדי שנה. במהלך התואר יוגשו 3 עבודות סמינריוניות.
  2. הסמינרים יילמדו במתכונת של סמינר מחקר.
  3. תלמידים רשאים להשתתף בסמינר נוסף להשלמת מכסת השעות לתואר (באישור היועץ) ע"ח קורסי בחירה. הערכה בסמינר זה תהיה על בסיס בחינה או עבודה (באישור המרצה). סמינר זה ייחשב כשיעור בחירה לתואר.

קורסי בחירה

תלמידים יבחרו קורסי בחירה ממגוון הקורסים המוצע ע"י החוג.
באישור היועץ תותר השתתפות בקורסי בחירה מלימודי התואר הראשון של החוג לתקשורת בהתאם לתנאים הבאים: עד 2 ש"ס והחל מהשנה השניה ללימודי התואר. כמו כן באישור היועץ ניתן ללמוד קורס בחירה הניתן לתואר שני בחוגים אחרים, כפוף לאישור החוגים הנוגעים בדבר.

מחקרים עכשוויים בתקשורת

שיעור חובה המתקיים לאורך כל שנות הלימוד בתואר במפגשים לא רצופים. משתתפים חברי הסגל של החוג, דוקטורנטים ואורחים. לכל מפגש מוזמן מרצה אורח ומתקיים דיון בנושא אחר. בקורס לא ניתן ציון אך חלה בו חובת נוכחות, בשנה הראשונה נדרשת הגשת מטלה מסכמת.

בחינה מסכמת

תלמידים אשר ילמדו במסלול ללא עבודת גמר (תזה) יחויבו במבחן בעל פה. הבחינה תימשך כ-30 דקות ותערך בנוכחות שני חברי סגל בחודש יולי. נושאי הבחינה יועברו לסטודנטים בחודש מאי.
ציון הבחינה יהווה 10% מציון הגמר המשוקלל של לימודי התואר השני.
ציון המעבר בבחינה המסכמת הנו 60 ומעלה.