מטרת המסלול - מסלול ללא עבודת גמר

החוג למדיניות ציבורית
תואר שני - תכנית לימודים דו-שנתית

מסלול ללא עבודת גמר - תכנית לימודים דו-שנתית

מטרת מסלול לימודים זה להכשיר את הבוגרים למילוי תפקידים בכירים במגזר הציבורי ולהקנות את הידע המקצועי והכישורים הדרושים למשרות אלה.

היקף הלימודים הוא 39 שעות סמסטריאליות במקרים חריגים יש אפשרות לסיים את התואר ב-38 ש"ס וזאת בגין קבלת פטור המרה מקורס חובה בהיקף 4 ש"ס והשלמת קורס בחירה של 3 ש"ס במקומו או אילוץ הנובע ממערכת השעות. ההחלטה תהיה באישור ראש החוג.

תלמיד שלמד לימודי תואר שני תבחן זכאותו לפטור על סמך קורסים חופפים שלמד (ועד 1/3 מתכנית הלימודים), יהיה חייב ללמוד 2/3 לפחות מהיקף הלימודים בתכנית, כלומר כ-26 ש"ס לפחות. תכנית הלימודים תיקבע ע"י היועץ האקדמי של החוג.

הלימודים מרוכזים בימי שלישי לתלמידי שנה א' ובימי חמישי לתלמידי שנה ב'. על התלמיד לקחת מכסת לימודים מלאה בכל סמסטר. לא ניתן ללמוד באופן חלקי.