תקנות החוג

החוג למדיניות ציבורית
תואר שני

1. הלימודים נמשכים שנתיים ומרוכזים ביום ג' לתלמידי שנה א' וביום ה' לתלמידי שנה ב'. על התלמיד לקחת מכסת לימודים מלאה בכל סמסטר. לא ניתן ללמוד באופן חלקי אלא במסגרת לימודי צבירה.
  2. על התלמיד להשיג ממוצע של 75 לפחות בסוף שנה א'. תלמיד שלא ישיג ממוצע זה ו/או לא יסיים את הקורסים בזמן, יופסקו לימודיו.
  3. תלמיד לא רשאי להירשם לקורס אם לא עמד בדרישות הקדם שלו. כלל זה חל על כל הקורסים בתכנית הלימודים.
  4. לפי תקנון הפקולטה בקורסי תואר שני ינתנו שני מועדי בחינה. מועד נוסף יינתן בגין שירות מילואים, מחלה או לידה.
  5. תלמיד רשאי לערער על בחינה תוך 5 ימים מיום פרסום התוצאות (הערעור יוגש באמצעות טופס מקוון הנמצא באתר החוג או באמצעות המידע האישי לתלמיד).
  6. תלמיד שהחליט להפסיק את לימודיו חייב להודיע על כך בכתב למדור תלמידים באחד מהאמצעים הבאים:
  • מסירה אישית במדור תלמידים או ביחידה לרישום וקבלה באגף רישום ומינהל תלמידים
  • באמצעות מערכת מידע אישי לתלמיד בכתובתhttps://www.ims.tau.ac.il/Tal  (שם השירות: בקשה להפסקת לימודים)
  • בדוא"ל: מדור רישום וקבלה: im@tau.ac.il מדור תלמידים: mt@tauex.tau.ac.il
  • בדואר רשום
  1. על תלמיד, שהשלים את כל חובותיו לתואר, להגיש בקשה לציון גמר (טופס טיולים) באמצעות "מידע אישי לתלמיד" באינטרנט.
  2. חובת נוכחות בשיעורים: חובת נוכחות בשיערים נתונה לשיקול דעתו של המרצה ותצוין על גבי סילבוס הקורס.
  3. תכנית הלימודים המחייבת את התלמיד היא זו המופיעה בידיעון בשנה שבה החל את לימודיו בחוג.
  4. המועד להגשת עבודות סיום קורס בשנה"ל תשפ"ב:
    קורסים שנלמדים בסמסטר א' יוגשו עד: יום ב', 14.2.2022, י"ג באדר א תשפ"ב
    קורסים שנלמדים בסמסטר ב' יוגשו עד: יום א', 24.7.2022, כ"ה בתמוז תשפ"ב
  5. בחינת גמר - מתכונת בחינת הגמר תתפרסם בהמשך.

סמינרים

1. על כל תלמיד במסלול ללא עבודת גמר ללמוד 2 סמינרים: 1 סמינר מעשי + 1 סמינר עיוני.
  2. תלמיד רשאי להירשם לסמינרים רק לאחר שלמד לפחות שלושה קורסי חובה וכן עמד בדרישות הקדם של הסמינר.
  3. המועד להגשת עבודות סמינריוניות בשנה"ל תשפ"ב:
    סמינרים שנלמדים בסמסטר א' יוגשו עד: יום א', 1.5.2022, ל' בניסן תשפ"ב.
    סמינרים שנלמדים בסמסטר ב' יוגשו עד: יום א', 18.9.2022, כ"ב באלול תשפ"ב.

התלמידים יעבירו גם למזכירות החוג, בהודעת דוא"ל, עותק דיגיטלי של העבודות הסמינריוניות.