התכנית לתואר שני בלימודי עבודה המתמקדת בניהול משאבי אנוש, יחסי עבודה ושינוי ארגוני

החוג ללימודי עבודה

התכנית המתמקדת בניהול משאבי אנוש, יחסי עבודה ושינוי ארגוני

מטרת הלימודים
הלימודים לקראת התואר השני בחוג ללימודי עבודה נועדו  לתלמידים עם נסיון בתחום של משאבי אנוש, ארגונים ויחסי עבודה.
תוכנית הלימודים הינה ללא עבודת גמר. התכנית מעניקה הכרות סדורה עם תחומי הידע של לימודי עבודה, תוך התמקדות בתהליכים פנים ארגוניים ותהליכים חברתיים וכלכליים מחוץ לארגון. על בסיס אלה יחשפו התלמידים לתהליכים המעצבים את אופיים המשתנה של ארגונים ושל שוק העבודה, על רקע תהליכי גלובליזציה, טכנולוגיה מתקדמת ושינויים חברתיים. את תחומי הידע משלימות מיומנויות יסוד בתחומי מחקר, מיחשוב וכישורים בין-אישיים הנדרשים כיום לניתוח בעיות ואיתור פתרונות מושכלים בארגונים מורכבים.

משך הלימודים
מסלול לימודים מובנה.
הלימודים מרוכזים בשנה אחת, ומתקיימים במשך שלושה סמסטרים רצופים (סמסטר א', סמסטר ב' וסמסטר קיץ).

הלימודים מתקיימים באופן מרוכז בימי חמישי (יום לימודים מלא) ושישי.