חובות הלימוד באופן הלימוד הישיר

ביה"ס למדעי הפסיכולוגיה
תואר שלישי

1. קורסי החובה והבחירה של תואר שני עפ"י המגמה לה משתייך התלמיד  שהגיש מועמדות למסלול הישיר.
  2. עבודה אמפירית נוספת בציון 85 לפחות בנוסף לזו שבוצעה עד הגשת המועמדות.
  3. אין חובת כתיבה של עבודת גמר למוסמך (תיזה).
  4. כל תלמידי המסלול הישיר חייבים לסיים את כל חובות השמיעה לתואר שני. כדי לקבל אישור זכאות לתואר שני ללא תיזה וזאת בנוסף לתכנית הקורסים לדוקטורט סה"כ 8 ש"ס + סמינר דוקטורנטים.
  5. במהלך לימודי הדוקטורט חייבים כל התלמידים להשתתף בסדנת מחקר. בסדנה זו יוצגו הצעות מחקר והתקדמותן בשלבים השונים. לוח פגישות מעודכן יימסר לתלמידים בתחילת שנה"ל האקדמית. הרישום לסדנה שהיא חובה שנתית אך ללא קרדיט ייערך במזכירות החוג לפסיכולוגיה.
  6. דו"ח התקדמות – התלמידים יגישו למזכירות ביה"ס למדעי הפסיכולוגיה אחת לשנה דו"ח התקדמות. הדו"ח ייכתב על גבי טופס מיוחד שנמצא במזכירות. בנוסף חייבים כל תלמידי הדוקטורט להגיש דו"ח התקדמות לוועדה היחידתית של הפקולטה למדעי החברה.

הגשת הדו"ח הינה חובה בהתאם לתקנון האוניברסיטאי לתלמידי מחקר

האישור שיופק על התואר השני יהיה ללא ציון גמר.