רישום במזכירויות החוגים

ככלל, הרישום לקורסי הפקולטה יהיה בשיטת המכרז (Bidding). עם זאת, ביחידות מסוימות בפקולטה ומחוצה לה יהיה רישום לקורסים במזכירויות החוגים, לפי הפרוט הזה:

​ביה"ס למדעי הפסיכולוגיה - תואר שני
רישום לקורסים לתלמידים חדשים וממשיכים במזכירות ביה"ס.
לתלמידים יישלחו הודעות אישיות.

לימודי הגירה - Migration Studies - תואר שני
רישום לקורסים לתלמידים חדשים יתקיים במזכירות התכנית.
לתלמידים יישלחו הודעות אישיות.

לימודי העשרה

חובה על התלמיד להירשם לחטיבת העשרה לפני הרישום לקורסים.
קוד החוג לרישום ללימודי העשרה הוא 1008, קוד המסגרת - 800.

ככלל, הרישום לקורסי חטיבת ההעשרה יהיה בשיטת המכרז (Bidding). עם זאת, ביחידות מסוימות בפקולטה ומחוצה לה יהיה רישום לקורסי העשרה במזכירויות החוגים, לפי הפירוט הזה:

1. בפקולטה למדעי החברה
    בחוג לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה, בחוג למדע המדינה, בחוג ללימודי עבודה ובבית הספר למדעי הפסיכולוגיה יירשמו ב- 11.10.2018. שעות הרישום יתפרסמו באתר האינטרנט של הפקולטה למדעי החברה.
  2. מחוץ לפקולטה
    מידע על מועדי רישום בפקולטות אחרות יתפרסם באתר האינטרנט של הפקולטה למדעי החברה ובלוח המודעות בקומה ג' ליד חדר 311. לרישום מחוץ לפקולטה יש להצטייד בטופס הפניה (טופס צהוב) שניתן לקחת ליד חדר 311 או במאגר הטפסים באתר האינטרנט של הפקולטה למדעי החברה.

חטיבות מחוץ לפקולטה

הרישום נערך ע"י מזכירויות החוגים נותני החטיבות ומותנה בהסכמתם ובמכסות שהועמדו לרשות הפקולטה למדה"ח. את מועדי הרישום יברר התלמיד בידיעונים מתאימים ו/או בהודעות הפקולטה למדעי החברה, בלוחות המודעות של החוגים המתאימים ובלוח המודעות הכלל פקולטטי בקומה ג'.רשימת חטיבות המוצעות לתלמידי מדעי החברה מתפרסמת בידיעון זה, בפרק "חטיבות".

רישום תלמידים מפקולטות אחרות

הרישום יתקיים ביום ה' 11.10.2018. שעות הרישום והחדרים יפורסמו באתר ההודעות של הפקולטה.