עבודת גמר

ביה"ס למדעי הפסיכולוגיה
תואר שני

עבודת הגמר צריכה להיות עבודת מחקר אמפירית שהתלמידים מבצעים בפיקוח ובהדרכה. המטרה היא לפתח את יכולתם של התלמידים לנהל מחקר, משלב התכנון ועד לדיווח הסופי. את האישור הסופי לנושא ולתכנית על התלמיד לקבל החל מתום שנת לימודיו הראשונה לתואר שני.

התלמידים חייבים להגיש הצעת תזה עד תום השנה הראשונה ללימודיהם, ולקבל אישור להצעה. תלמידים שלא יעמדו בדרישה זו עד תום סמסטר א' של שנה"ל השנייה - יופסקו לימודיהם. התלמידים ידווחו על כך על גבי טופס מיוחד הנמצא גם במזכירות תואר שני.

תלמידים המעוניינים להתחיל בעבודת גמר, יבחרו  מנחה מקרב מורי ביה"ס ויסכמו עימו כללית את הנושא. התכנית טעונה אישור של המנחה.

ההדרכה והפיקוח על ביצוע העבודה יתנהלו על ידי המנחה, ובמידת הצורך ייוועץ עם הקורא האחר.

התלמידים ימסרו למנחה ולקורא השני טיוטה של עבודתם. בסמכותם לבקש תיקונים ושינויים בעבודה, אותם על התלמידים לבצע לפני הגשת הנוסח הסופי. על התלמידים להגיש את הנוסח הסופי של העבודה למזכירות תואר שני באמצעות הדוא"ל. תאריך הגעת הנוסח הסופי לתיבת הדואר של המזכירות ירשם כתאריך הגשת התזה בתיק האישי של התלמיד.

הגנה על עבודת הגמר (במגמה הפסיכוביולוגית)

במגמה הפסיכוביולוגית תיערך הגנה על עבודת הגמר בפורום סמינר המגמה.