תקנות תואר שני

ביה"ס למדע המדינה, ממשל ויחסים בינלאומיים

תואר שני

סמינרים
במסגרת זו תוגשנה עבודות סמינריוניות. נושא העבודה יקבע בתיאום עם המרצה.
לסמינרים שיינתנו בסמסטר א' מועד ההגשה: יום א' 14.5.17, י"ח באייר תשע"ז.
לסמינרים שיינתנו בסמסטר ב' ולסמינרים שנתיים מועד ההגשה: יום א' 1.10.17, י"א בתשרי תשע"ח.
בסמינרים בהם יבחרו התלמידים לא לכתוב עבודה סמינריונית יחויבו התלמידים ברפרט/עבודה (אשר יוגשו עד 5 שבועות מתום הסמסטר לפי החלטת המרצה) או בבחינה בהתאם להחלטת המרצה (מועד הבחינה יתפרסם בלוח בחינות בידיעון הפקולטה).

לתשומת לבכם: לתלמידים מוצעים מספר קורסי בחירה וסמינרים מחוגים אחרים באוניברסיטה, אולם כל הסמינרים בהם בוחר/ת התלמיד/ה לכתוב עבודה סמינריונית חייבים להילקח מתוך בית הספר.

עבודות סיום קורס
קורס שבו מטלת הסיום היא עבודה (בהבדל מבחינת בית)  יהיה מועד הגשתה עד חודש מתום השיעור האחרון, אלא אם ייקבע מועד מוקדם יותר ע"י מורה הקורס.
להלן המועדים להגשת עבודות סיום בשנת הלימודים תשע"ז:
סמסטר א'  - יום ד' 1.3.2017, ג' אדר תשע"ז.
​סמסטר ב'  - יום א' 30.7.2017, ז' אב תשע"ז.

בחינות
בקורסי תואר שני יינתן מועד בחינה אחד בלבד. מועד נוסף יינתן בגין שירות מילואים או לידה. מועד מיוחד בגין סיבה אחרת יהיה כפוף לאישור היועץ וועדת הוראה ומותנה בהמצאת אישורים מתאימים.

לתשומת לבכם: תלמידי שני המסלולים חייבים להשלים את מכסת השעות כפי שהתפרסמה בידיעון בשנה בה החלו את לימודיהם בבית הספר.