תנאי קבלה

החוג לתקשורת
תואר שני

תנאי קבלה

1. רשאים להגיש מועמדות "בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) ממוסד אקדמי מוכר ע"י המל"ג" בציון 84 ומעלה בכל אחד מחוגי הלימוד שלהם. הלימודים מכוונים לבוגרי תקשורת ופתוחים גם לבוגרי תחומים אחרים (ראו סעיף 2).
  2. תלמידים שלא למדו תקשורת לתואר ראשון יחויבו בלימודי השלמה על-פי הנחיות ועדת הקבלה. בדרך כלל יכללו לימודי ההשלמה את הקורסים הבאים: תאוריות בתקשורת א', תיאוריות בתקשורת ב', מדיה דיגיטלית; וכן השלמות מתודולוגיות בסטטיסטיקה ושיטות מחקר אשר ייקבעו על בסיס לימודים קודמים. יש לסיים את תכנית ההשלמות תוך שנת לימודים אחת טרם תחילת הלימודים לתואר שני בציון ממוצע של 85 לפחות ולא פחות מ-80 בכל אחד מן הקורסים. באישור ראש התכנית ניתן יהיה לבקש פטור מקורסים מתודולוגיים בלימודי השלמות עם סילבוס מפורט של הקורס המבוקש וכן עמידה בתנאי של ציון 85 בקורס לכל הפחות.
  3. על כל המועמדים להמציא ישירות למזכירות החוג לתקשורת את המסמכים הבאים:
  • קורות חיים,
  • עבודה סמינריונית שהוגשה במסגרת התואר הראשון בלימודי התקשורת (עבודה מקורית כולל ציון והערות המרצה)
  • הצהרת כוונות שתכלול רקע אקדמי ואינטלקטואלי, תחומי עניין וכוונות מחקריות, אם יש (כ- 500 מילים מודפסות).
  • שני מכתבי המלצה מסגל הוראה שלימד אותם. את טופסי ההמלצה יש להוריד מאתר החוג לתקשורת תחת לימודים. על הממליצים לשלוח את המלצותיהם ישירות למזכירות החוג לתקשורת ולא באמצעות המועמדים (מס' פקס 03-6406032).
  • ועדת הקבלה רשאית לקיים ראיונות בהתאם לצורך.