החוג לתקשורת
תואר ראשון

הרחב הכל
תנאי מעבר לשנה ג'

1. תנאי מעבר משנה ב' ל- ג': סיום כל קורסי שנה ב'.
2. כדי להמשיך בלימודים בחוג, חייב הממוצע המצטבר של ציוני התלמיד/ה בחוג להיות 75 לכל הפחות בתום כל שנת לימודים קלנדרית
3. תלמידים לא יוכלו להמשיך בלימודיהם אם קיבלו יותר משני ציונים הנמוכים מ-65 מכלל לימודי החובה, לא כולל: מבוא לסטטיסטיקה ולניתוח נתונים.

מבנה תכנית הלימודים לתלמידים שיחלו לימודים בתשע"ז

12 ש"ס

הערות לתכנית הלימודים לתלמידים שיחלו לימודים בתשע"ז

הערות לתכנית הלימודים

החוג הנוסף שנה פטורים מקורסים בתקשורת היקף הפטור בש"ס חייבים בקורסים בתקשורת הערות
  פסיכולוגיה ב' שיטות מחקר איכותניות 3 עוד קורסי בחירה/סדנאות בהיקף של עד 4 ש"ס תקף אך ורק לסטודנטים הלומדים בהדגש חברת הרשת.
סוציולוגיה אנתרופולוגיה ב' שיטות מחקר איכותניות וכמותניות 6 עוד קורסי בחירה/סדנאות בהיקף של עד 4 ש"ס תקף אך ורק לסטודנטים הלומדים בהדגש חברת הרשת.
לימודי עבודה ב'     שיטות מחקר כמותניות, שיטות מחקר איכותניות תקף אך ורק לסטודנטים הלומדים בהדגש חברת הרשת.
ניהול ב' שיטות מחקר כמותניות 3 עוד קורסי בחירה/סדנאות בהיקף של עד 4 ש"ס תקף אך ורק לסטודנטים הלומדים בהדגש חברת הרשת.

מבנה תכנית הלימודים לתלמידים שהחלו לימודים בתשע"ו

הדגש מקצועות התקשורת
קורס אופן הוראה מס' ש"ס דרישות מוקדמות סמסטר
סמינר יישומי סמינר 4 קורסי שנה א' ו- ב'
קורסי בחירה/סדנאות שיעור/סדנה 7/8 קורסי שנה א' ו- ב'

הדגש חברת הרשת
קורס אופן הוראה מס' ש"ס דרישות מוקדמות סמסטר
סמינר עיוני סמינר 4 קורסי שנה א' ו- ב'
קורסי בחירה/סדנאות שיעור/סדנה 9/10 קורסי שנה א' ו- ב'

הערות לתכנית הלימודים לתלמידים שהחלו לימודים בתשע"ו

הערות לתכנית הלימודים

פסיכולוגיה ב' שיטות מחקר איכותניות 4 עוד קורסי בחירה/סדנאות בהיקף של עד 4 ש"ס תקף אך ורק לסטודנטים הלומדים בהדגש חברת הרשת.
סוציולוגיה אנתרופולוגיה ב' שיטות מחקר איכותניות וכמותניות 8 עוד קורסי בחירה/סדנאות בהיקף של עד 4 ש"ס תקף אך ורק לסטודנטים הלומדים בהדגש חברת הרשת.
ניהול ב' שיטות מחקר כמותניות 4 עוד קורסי בחירה/סדנאות בהיקף של עד 4 ש"ס תקף אך ורק לסטודנטים הלומדים בהדגש חברת הרשת.

מבנה תכנית הלימודים לתלמידים שהחלו לימודים בתשע"ד

תנאי מעבר לשנה ג'

כדי להמשיך בלימודים בחוג, חייב הממוצע המצטבר של ציוני התלמיד/ה בחוג להיות 75 לכל הפחות בתום כל שנת לימודים קלנדרית (לא כולל לימודי העשרה וסדנאות).
תלמידים לא יוכלו להמשיך בלימודיהם אם קיבלו יותר משני ציונים הנמוכים מ-65 מכלל לימודי החובה, (לא כולל: מבוא לסטטיסטיקה ולניתוח נתונים) הסדנאות ולימודי הבחירה.

סמסטר דרישות מוקדמות ש"ס
סמינר מחקר (שנתי) א'+ב'/או א'/או ב' סיום כל קורסי החובה, העשרה ו-2 קורסי בחירה לפחות 4
קורסי בחירה א' ו/או ב'   4
סדנה א' ו/או ב'   2/4/6