וובינר "כלכלת מלחמה"

06 בנובמבר 2023, 19:00
זום
וובינר "כלכלת מלחמה"

אחד האתגרים הגדולים ביותר שמדינת ישראל ניצבת בפניהם בעת הזו הוא לא אחר מאשר - כלכלת מלחמה
ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מזמין אתכם לוובינר בנושא "כלכלת מלחמה" בהשתתפותם של בוגרות ובוגרים מעוררי השראה העוסקים בתחום :

•  איתי בן זאב – מנכ"ל הבורסה לניירות ערך, בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב.
  •  ד"ר רון תומר –  נשיא התאחדות התעשיינים, בוגר הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב.
  •  פרופ' ליאו ליידרמן – כלכלן ישראלי, פרופסור בבית הספר לכלכלה על-שם ברגלס בפקולטה למדעי החברה והפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב והיועץ הכלכלי הראשי של בנק הפועלים.

מנחת הפאנל: עמליה דואק - עיתונאית, כתבת כלכלה ומגישה בחברת החדשות, בוגרת הפקולטה למשפטים והפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב.
הוובינר יתקיים ב-6 בנובמבר בשעה 19:00.

לשיריון מקום ולקבלת הלינק לצפייה בוובינר בסמוך למועד לחצו כאן >>