וובינר בנושא ״התגייסות אזרחית בזמן מלחמה"

13 בנובמבר 2023, 19:00
זום
וובינר בנושא ״התגייסות אזרחית בזמן מלחמה"

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב יוצא בעוד וובינר בסדרת הוובינרים שלנו "יחד ננצח - וובינרים בשעת מלחמה" ומזמין אתכם לוובינר בנושא ״התגייסות אזרחית בזמן מלחמה״ שהולך להתקיים ביום שני הזה, ה-13 בנובמבר, בשעה 19:00.

להרשמה ללא עלות >> https://november13.forms-wizard.biz/

משתתפי הפאנל:

•  פרופ' מירב רוט – פסיכואנליטיקאית, מומחית לשכול ואובדן, ממובילות המערך הטיפולי מאז ה-7/10, בוגרת הפקולטה למדעי החברה והפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב.
  •  פרופ' שגית מור – פרופ' בפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה, בת קיבוץ כפר עזה, בוגרת הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב.
  •  עדי אטון לפידות – מנכ"לית קרן משפחת שעשוע, בוגרת הפקולטה לאמנויות באוניברסיטת תל אביב.
  •  רון שרף – ממייסדי ומובילי אחים לנשק, בוגר הפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב.

בהנחית:

פרופ' גלית יובל – פרופ' בביה"ס לפסיכולוגיה וביה"ס סגול למדעי המוח, בוגרת הפקולטה למדעי החברה ומדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב

ניפגש בוובינר,

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב