מדריך הטרמפיסט להייטק

בואו לסדנה בנושא כניסה לעולם ההייטק לסטודנטים וסטודנטיות שלא מתחומים טכנולוגיים, בהנחיית חברות הפודקאסט המצליח "מה בתפקיד"

14 בפברואר 2024, 18:00
בזום
מדריך הטרמפיסט להייטק

אביגיל לוין וסימונה ולסקי

איך בנויה תעשיית ההייטק ואילו מושגים חשוב להכיר? אילו תפקידים עסקיים וטכנולוגים יש בתעשייה הנחשקת? מהם מקורות המידע והכלים השונים שניתן להשתמש כדי להגיע אליהם? מה ההבדל בין סטארטאפ לקורפורייט?

אם אתם.ן רוצים.ות לעבוד בהייטק אבל תחום הלימודים שלכם.ן הוא דווקא לא מהמקצועות הטכנולוגיים - הצטרפו לסדנה של אביגיל לוין וסימונה ולסקי, בעלות הפודקאסט המצליח "מה בתפקיד", שילמדו אתכם.ן כל מה שצריך לדעת כדי לעשות את דריסת הרגל הראשונה שלכם בתחום.

הסדנה תתקיים ביום רביעי | 14.2 | 18:00 | בזום

וזה הלינק להרשמה >

מה יהיה לנו שם?

• בסדנה נעסוק במבנה התעשייה, מבנה חברות סטארט-אפ ומיפוי התפקידים השונים
  • נדבר על מושגי יסוד מעולם ההייטק ובדרכים היעילות לאיתור הזדמנויות רלוונטיות
  • נלמד על ניהול תהליך חיפוש העבודה והחשיפה להזדמנויות ומקורות ידע שונים
  • נגלה כיצד ניתן (ורצוי) ולהגיש מועמדות לתפקידים אלו, מה חשוב לעשות וממה כדאי להימנע בתהליך חיפוש העבודה ובראיונות

אביגיל לוין היא מנהלת השקעות ואקוסיסטם בסמסונג נקסט, בעלת תואר ראשון במשפטים ומזרח תיכון ותואר שני במנהל עסקים.

סימונה ולסקי היא דירקטור קהילה בחברת Growthspace. בעבר ניהלה צוות שותפויות אסטרטגיות בוויקס, בעלת תואר ראשון בכלכלה ולימודי מזרח אסיה ותואר שני במנהל עסקים באוניברסיטת תל אביב.