סמינרים

החוג לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה

תואר שני

1. התלמידים ישתתפו במהלך לימודיהם בשלושה סמינריונים כולל פרקטיקום הרלוונטי למסלול ההתמחות של התלמיד/ה.[1]
  2. ניתן להשתתף בסמינרים החל מהסמסטר השני ללימודים ורק לאחר השלמת שני קורסי "תיאוריות למתקדמים" ולפחות אחד מקורסי  שיטות  המחקר.
  3. ניתן להמיר סמינר אחד מתוך הסמינרים בעבודה בהדרכה אישית. המנחה בהדרכה אישית ילווה את העבודה לאורך כתיבתה  ויעריך אותה עפ"י קריטריונים של עבודה סמינריונית.
  4. על התלמידים ללמוד לפחות סמינר אחד הניתן ע"י החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה (סימול 1041). לנרשמים לסמינר מחוץ לחוג - יש להקפיד להגיש עבודת סמינר.
  5. תלמידים שישתתפו בסמינר נוסף מעבר לדרישת המינימום (להשלמת מכסת השעות לתואר) רשאים לקבל הערכה בסמינר זה על בסיס רפרט  (כפוף להחלטת המרצה).  סמינר זה ייחשב כשיעור בחירה לתואר.

סמינרים[2]

סמסטר

היקף

הערות לקורסים/דרישות מוקדמות

בין האסתטי והפוליטי בחברה הפלסטינית: מבט אתנוגרפי[3]

עיון במושג הליברליזם בתיאוריה ובפרקטיקה

קריאה בכתבי אלסדייר מקינטאייר

כתיבה, ייצוג והדילמה הפוסט-מודרנית באנתרופולוגיה

א'

Attitudes Towards Immigrants

א'

יינתן באנגלית. במסגרת התכנית בלימודי הגירה

ארגונים ואי שוויון חברתי[3]

ב'

סופרים עצמנו לדעת: כימות וידע חברתי[3]

ב'

פרקטיקום : ארגונים וארגוני שינוי חברתי

מיועד לתלמידי המסלול

_______________________
[1] תלמידי מסלול התמחות במחקר וביקורת בסוציולוגיה נא ראו פרטים מלאים במסלול ההתמחות.
[2] סמינרים נוספים, מחוגים אחרים, מוצגים במערכת השעות. מספר המקומות בסמינרים אלו מוגבל.
​[3] משותף לתואר ראשון ושני.