עבודת גמר

החוג לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה

תואר שני

כללי:

לכל עבודת גמר יהיה מנחה אחד או שניים, בדרגת מרצה ומעלה. עבודת הגמר תוערך ע"י המנחה/מנחים וע"י מעריך חיצוני אחד נוסף.  חוות הדעת לעבודת הגמר תהיינה חסויות.
עבודת הגמר תוגש בשפה העברית, או, באישור המנחה, בשפה האנגלית.

הגשת העבודה:

1. העבודה תוגש למזכירות החוג, כרוכה. מומלץ שאורכה של עבודת הגמר לא יעלה על 40 עמ' ברווח כפול.
  2. העבודה תכלול תקצירים ותוכן עניינים בעברית ובאנגלית.
  3. שער העבודה: דוגמאות שער לעבודת הגמר (בעברית ובאנגלית).
  4. סדר פנימי:
    בעמוד השני יודפס שער פנימי כדוגמת השער החיצוני, אחריו התקציר בעברית ובעקבותיו תוכן העניינים בעברית. רשימת המקורות והביבליוגרפיה יופיעו בסוף העבודה.
    השער האחורי של העבודה יהיה בשפה האנגלית. בעקבותיו יודפס שער פנימי כדוגמת השער החיצוני, ולאחריו תקציר העבודה באנגלית ותוכן עניינים באנגלית.
  5. תפוצת העבודה:
    עותקי עבודת הגמר יוגשו כרוכים למזכירות החוג, במספר עותקים המפורטים מטה, ויופצו כנדרש ע"י החוג:
  • למנחה של התלמיד/ה (אם עבודת הגמר נעשתה בהדרכת שני מורים, יגיש התלמיד עותק נוסף).
  • עותק לשופט/ת העבודה.
  • עותק לחוג.
  • עותק לספרייה הלאומית בירושלים - רשות
  • עותק עבודת התזה בקובץ PDF  עבור ספריית מדעי החברה ועבור החוג יש לשלוח לכתובת:  socant2@tauex.tau.ac.il העותק לספרייה יועבר ע"י החוג.
  • על כל תלמיד לחתום על  טופס הפקדת עבודת תואר שני בספרייה המאשר שמירת העבודה במאגר הדיגיטלי. יש למסור את הטופס במזכירות החוג אשר תעבירו לספרייה עם תום תהליך שיפוט התזה.