חובות תלמיד שלב ב'

ביה"ס למדעי הפסיכולוגיה
תואר שלישי

1. בסיום כל אחת מהשנים במסלול יגיש התלמיד דו"ח התקדמות לאישור הוועדה המלווה. מטרת הדו"ח היא להעריך את ההתקדמות במחקר.
  2. עם סיום החלק המחקרי בעבודת הדוקטור תתקיים פגישה בנוכחות התלמיד, המנחה וחברי הוועדה המלווה בה יוחלט אם:
  • העבודה שבוצעה מתאימה להיות עבודת דוקטורט.
  • האם התלמיד יכול להתחיל בכתיבת עבודת הדוקטור או שעליו לבצע ניסויים נוספים.

המנחה ולפחות שניים מבין חברי הוועדה המלווה (לא כולל המנחה/ים) ישתתפו בפגישה זו. חבר ועדה שיעדר מהבחינה יקבל סיכום של תוצאות המחקר, ועל פיו יעביר חוות דעת כתובה בהתאם
לנקודות אלו עד ​למועד הפגישה.
​בתום הפגישה יסכמו חברי הוועדה המלווה את מסקנותיהם:

• לאשר את סיום החלק המחקרי והתחלת כתיבת העבודה.
  • לאשר את סיום החלק המחקרי והתחלת כתיבת העבודה לאחר מילוי התנאים המבוקשים והמפורטים בחוות דעתם.
  • להפסיק את לימודי התלמיד לקראת התואר השלישי במסגרת זו.

המנחה או חברי הוועדה המלווה יכולים להחליט על פגישות נוספות של הוועדה המלווה ככל שיידרש.

1. על התלמיד להגיש את עבודת המחקר תוך ארבע וחצי שנים מהמועד שבו התקבל כתלמיד שלב א'.
    כל חריגה מפרק זמן זה טעונה אישור הוועדה הבית ספרית והפקולטטית. משך הזמן המינימלי להגשת עבודת המחקר הוא שנה אחת מיום אישור תכנית המחקר, אלא אם כן המליצה הוועדה הבית ספרית על הגשה תוך זמן קצר יותר והמלצה זו אושרה על ידי הוועדה היחידתית והוועדה האוניברסיטאית.
    ​התלמיד יהיה רשאי, באישור המנחה וועדת תלמידי מחקר בפקולטה, לפרסם חלק ממחקרו תוך כדי ביצוע עבודת המחקר.