שנה ג' - אופן לימוד חד חוגי[1]

בית ספר למדעי הפסיכולוגיה
תואר ראשון

הרישום לקורסים הינו שנתי, יש להירשם לכל הקורסים ברישום המתקיים לקראת סמסטר א'.

תכנית הלימודים

16  ש"ס

[אין]

26 ש"ס קורסי בחירה[3]

יש לבחור מרשימת קורסי הבחירה של ביה"ס ומקורסי הבחירה מחוץ לביה"ס, שמפורסמים במערכת השעות מתוכם 16 ש"ס לכל היותר מחוץ לביה"ס למדעי הפסיכולוגיה [מתוך רשימת הקורסים המאושרים בידיעון].

ניתן ללמוד את קורסי הבחירה במהלך 3 השנים.

סמינרים

כל התלמידים בביה"ס חייבים להשתתף באורח פעיל ולהגיש עבודה בסמינר אמפירי.

הסמינר מיועד רק לתלמידי שנה ג' שמילאו את כל הדרישות המוקדמות של שנים א' ו-ב' בלימודיהם.  בלי רשות מורה הסמינר אין התלמידים רשאים לפרסם, בכל צורה שהיא, את העבודה הסמינריונית שלהם.

כל התלמידים יחויבו להגיש בנפרד עבודה סמינריונית עצמאית.

המחקר יוכל להתבצע בצוות, באישורו ועל פי שיקול דעתו של מורה הסמינר – אך יש להגיש עבודה באופן אישי.

המועד האחרון להגשת העבודה הסמינריונית בשנה"ל תשפ"א הוא:

סמסטר א':

שנתי:

מועד זה הינו סופי. במקרים יוצאים מהכלל ניתן לפנות בבקשה מיוחדת מלווה בהמלצת המורה לוועדת ההוראה של הפקולטה למדעי החברה. העבודה הסמינריונית תוגש למזכירות ויירשם מועד הגשתה. התלמידים מתבקשים לשמור עותק נוסף של העבודה הסמינריונית.

______________________

[1]  תנאי מעבר לשנה העוקבת הוא עמידה בהצלחה בכל חובות הלימודים של השנה שקדמה לה (ציון של 60 ומעלה בכל הקורסים).
[2] במקום אחד מהסמינרים ניתן לקחת סדנת מחקר. על מנת להחשיב סדנה כ"מחליפת סמינר" יש להגיש בקשה למזכירות התלמידים מיד עם אישור הקבלה לסדנה. למען הסר ספק, לתלמידי המסלול החד-חוגי יתאפשר לקחת שתי סדנאות מחקר (כאשר אחת מהן מחליפת סמינר).
​[3] תלמידים הלומדים ביולוגיה או מדעים מדויקים או משפטים או תלמידים לאחר תואר ילמדו 60 ש"ס, כלומר יחויבו ב-16 ש"ס קורסי בחירה, מתוכם 16 ש"ס לכל היותר מחוץ לביה"ס למדעי הפסיכולוגיה.