מטרת הלימודים ותנאי קבלה

החוג ללימודי עבודה

תואר שלישי

מטרת הלימודים

להכשיר חוקרים עצמאיים, שיוכלו להשתלב במסגרות אקדמיות ולא אקדמיות בתחומי מחקר, הוראה וביצוע של נושאים הקשורים בעולם העבודה.

​תנאי קבלה

1. רשאים להגיש מועמדות מי שהשלימו עבודת גמר (תזה) במסגרת לימודי תואר שני במוסד אקדמי מוכר ע"י המל"ג וסיימו אותה בציון 85 לפחות, וציונם הכולל לתואר הוא לפחות 85.2. מועמדים יגישו לוועדת הדוקטורנטים של החוג, באמצעות מזכירות החוג, את המסמכים הבאים:
  • גיליון ציוני ב.א ו-מ.א.
  • עותק של עבודת הגמר ל-מ.א.
  • 2 מכתבי המלצה
  • קורות חיים
  • הצהרת כוונות (בהיקף של כ-3 עמודים) שתפרט ביוגרפיה אינטלקטואלית ותחומי מחקר מועדפים.
  1. ועדת הדוקטורנטים דנה בבקשות פעם בשנה. המועמדים מתבקשים להגיש את המסמכים הנדרשים עד אמצע חודש מאי.
  2. תלמידים אשר לא סיימו לימודי מ.א. בלימודי עבודה יוכלו להתקבל ב"מעמד מיוחד" ויחויבו בקורסי השלמה. הרכב הקורסים נקבע על ידי הוועדה החוגית לתלמידי מחקר ומובא לידיעת התלמידים עם הקבלה לחוג.