לימודי דוקטורט לבעלי תואר שני

בית הספר לכלכלה ע"ש איתן ברגלס

תואר שלישי

הגשת מועמדות

רשאים להגיש מועמדות לתואר שלישי בביה"ס לכלכלה:

• בעלי תואר "מוסמך אוניברסיטה" בכלכלה, במסלול עם עבודת גמר, בציון משוקלל 85 לפחות בקורסים וציון עבודת הגמר 85 לפחות.
    ועדת תארים מתקדמים תחליט על סמך הסילבוסים של קורסי חובה, אם נדרשת השלמה של קורסי חובה מתכנית הלימודים של התואר השני המחקרי.

• בעלי תואר "מוסמך אוניברסיטה" בכלכלה במסלול ללא עבודת גמר בציון משוקלל 85 לפחות. מועמדים אלו יידרשו בתכנית השלמות, הכפופה להחלטת הוועדה לתארים מתקדמים. תכנית ההשלמות תכלול את חובות המסלול המחקרי לתואר מוסמך וכן עבודה השקולה לעבודת גמר.
    תנאי מינימום להמשך לדוקטורט הוא ציון 80 לפחות בכל קורס וציון ממוצע 85 לפחות.
  • בעלי תואר "מוסמך אוניברסיטה" במסלול עם עבודת גמר מתחום  אחר בציון משוקלל  85 לפחות בקורסים, וציון עבודת גמר 85 לפחות. מועמדים אלו יידרשו ללמוד את כל קורסי החובה במסלול המחקרי ולהשיג ציון 80 לפחות בכל קורס וציון ממוצע 85 לפחות. מועמדים שאינם מתחום המתמטיקה ידרשו ללמוד גם את הקורס שיטות מתמטיות בכלכלה.